Seminar Spremembe davčne zakonodaje

Objavljeno: 12.12.2017, 12:32

RC Kočevje Ribnica vas vabi na seminar:

Spremembe

davčne zakonodaje in zaključek leta ter ugodnosti investiranja in zaposlovanja na območju Pokolpja

Seminar bo v torek, 19. 12. 2017, od 9.00 do 12.00, v prostorih Turističnega kompleksa Jezero, Trdnjava 3, Kočevje.

 

S 1.1.2018 bodo pričele veljati spremembe davčne zakonodaje. Prvi del seminarja bomo namenili spremembam davčne zakonodaje - kaj nas čaka v prihodnjem letu, na kaj moramo biti pozorni in kako bodo spremembe vplivale na poslovanje podjetij in podjetnikov, nato pa nadaljevali z zaključevanjem leta - zakaj je potreben popis in kako na zakonit način znižati davčno osnovo. Na koncu vam bomo predstavili še ugodnosti investiranja in zaposlovanja na območju Pokolpja.

 Vsebina:

1. Spremembe davčne zakonodaje (normiranci, poslovna uspešnost, dodatna splošna olajšava, VKR, Pravilnik o izvajanju ZDDV-1, podzakonski akti) - Jasmina Malnar Molek

2. Optimizacija bilance do konca poslovnega leta (inventura, davčno priznani/nepriznani prihodki in odhodki, olajšave) - Jasmina Malnar Molek

3. Najava 7. javnega razpisa Pokolpje - RC Kočevje Ribnica d.o.o.

4. Davčne olajšave za zaposlovanje in investiranje na območju Pokolpja - RC Kočevje Ribnica d.o.o.

5. Odgovori na vprašanja in diskusija

 

Prvi del seminarja bo vodila Jasmina Malnar Molek, svetovalka v Svetovalnem centru Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, ki je predavateljica z več kot 23 letnimi delovnimi izkušnjami na področju računovodstva in davkov ter avtorica številnih strokovnih člankov.

 

Zaradi omejenega števila mest je prijava na seminar obvezna. Prijavite se do ponedeljka, 18. 12 2017, do 12. ure, na telefonsko številko 01/8950 610 ali preko elektronske pošte: info@rc-kocevjeribnica.si.